CADOUL IDEAL PENTRU CRACIUN


Buna dragalasilor! Ce mai faceti voi? De mult timp nu ne-am mai intalnit... Mi-ati lipsit!

Deoarece Craciunului se apropie cu pasi repezi, m-am decis sa aduc blog-ul in spiritul acestei minunate sarbatori. Singura modalitate prin care pot face ca acest lucru sa devina "realitate" este printr-o noua postare dedicata exclusiv Craciunului.

Iubesc, ador, sunt complet innebunita dupa aceasta perioada a anului. Atunci cand mall-urile incep sa redeschida magazinele cu decoratiuni pentru brad sunt in extaz, parca-parca as vrea sa raman inchisa in acel loc plin cu minunatii. As fi in stare sa impodobesc bradul cu 2 luni inaintea Craciuniului. Nu va inchipuiti ce multitudine de sentimente imi invaluie sufletul atunci cand il privesc pe tata cum soseste in casa cu bradul in brate sau atunci cand, alaturi de parintii mei, ne adunam in jurul bradutului si incepem sa-l infrumusetam.
...Nu am cum sa exprim in cuvinte trairile pe care le simti in acele momente.


Cea mai grea parte din toata aceastra "treaba" sunt cadourile pentru ca, in aceasta perioada, gasesti atat de multe lucruri incar efectiv nu mai stii ce vrei.. Daca si tu te afli in aceeasi situatie ca si mine, afla ca am gasit solutia problemei!

1.Plusurile- nu vei da niciodata gres cu un ursulet de plus gigantic pentru ca noi, femeile, suntem indragostite de tot ceea ce inseamna "pufosenii". Deci, daca esti in pana de idei, unul dintre cadourile ideale ar fi acesta.




2.Lenjerie sexy- orice femeie doreste sa fie sexy dar nu vulgara, viseaza ca jumatatea ei sa aiba ochi doar pentru ea, sa fie "femme fatale" pentru iubirea vietii ei.

3.Parfumurile, cosmeticele, produsele pentru ingrijirea pielii- reprezinta cea mai simpla solutie atunci cand vine vorba despre cadou pentru ea. De ce? Pentru ca femeile isi doresc sa fie frumoase in orice moment, nu degeaba suntem numite "sexul frumos".


4.Bijuterii- poti oferi drept cadou, un set format din diferite piese, sau le poti achizitiona separat, dupa preferintele fiecareia. Un ceas finut, cu cristale ar fi o solutie foarte buna.

*PS1:Fetele, acest lucru este valabil si in cazul in care vorbim de un cadou pentru el.
*PS2:Daca alegi un inel drept cadou pentru ea, ai grija sa fie reglabil!

5.Electronicele- reprezinta una dintre cele mai bune solutii atunci cand nu stii ce sa ii daruiesti iubitului tau. Afla de ce are nevoia iar apoi lucrurile vor decurge de la sine.

6.Lucruri handmade/personalizate- te va ajuta in cazul in care vrei ca ceea ce oferi sa fie un lucru unic. De exemplu, poti opta pentru un album photo, un glob decorativ pentru brad  care sa contina poza voastra sau multe alte lucruri de acest tip.



7.Jocuri de familie- Rummy, Monopoly toate reprezinta o solutie de succes atunci cand iti doresti sa petreci timp cu familia. Daca stii ca ai rude maniace in ale jocurilor si inca nu le-ai facut o surpriza, un joc constituie un cadou reusit.

8.Card cadou- de regula, in aceasta perioada, marea majoritate a magazinelor ofera carduri cadou de cumparaturi. Ii poti oferi respectivei persoane un cadou de acet tip, impachetat frumos... asta in cazul in care doresti sa scapi rapid si fara stres.

9.Decoratiuni pentru casa- au devenit o obsesie pentru noi, romanii, in ultima vreme. Reprezinta un cadou cute si util in acelasi timp.

10. O excursie- daca respectiva persoana este o fanatica in ale calatoriei,tocmai ti-am gasit cadoul ideal!


Si nu uitati, cel mai import lancru este iubirea! Daruieste din iubire! 

Sarbatori fericite dragalasilor si un An nou plin de realizari va doresc! 

Comentarii

Postări populare